Eerste dagje in thailand!!! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Dieuwke Lamers - WaarBenJij.nu Eerste dagje in thailand!!! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Dieuwke Lamers - WaarBenJij.nu

Eerste dagje in thailand!!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Dieuwke

10 Juli 2009 | Thailand, Bangkok

Allereerst! We zijn veilig geland en in het hostel!

We zitten hier in een snikheet Bangkok en nu in een koele kamer te internetten om jullie op de hoogte te houden van onze verrichtingen hier!

Gisteren hebben we om 2 uur ingechecked en zijn we eerst nog bij de Starbucks koffie gaan drinken! We namen afscheid en gingen de douane door opzoek naar een pocket woordenboek Engels. Die waren er niet en gaan we verder met handen en voeten om ons verstaanbaar te maken. We gingen boarden en hadden een half uur vertraging. Naast ons zat een jongen die ook naar bangkok ging. Na een gezellige vlucht met een nietszeggende film (seven pounds) en een heerlijk chocolade cake kwamen we aan in Cairo en was de jongen onze reismaat geworden. Hij heet niek! Het vliegtuig had snel gevlogen en waren we alsnog op tijd in Cairo om wat te drinken te kopen. We liepen met flesjes de douane door en moesten onze flesjes toch wel leeg drinken. Dit beloofden wij en we mochten door. Dit is nooit meer gecontroleerd. We kwamen in een mooi groot vliegtuig en zaten twee rijen van Niek af. Een slapeloze nacht verder hadden een vanille cake op. Dit bleek een fout plan te zijn. Nlse tijd was dit 3 uur. Na een flinke turbulentie en de vanille geur die ons vermaakte waren we blij dat er een kotszak was die toch overbodig was. Gelukkig maar.
We landden met een tijd vertraging en gingen met niek met de taxi naar ons hostel. Niek zat een paar straten verderop. Na een keuring van het hotel en een douche gingen we de stad in. Op naar kao san road! Deze weg was langer dan gepland door een man waar we niet meer vanaf kwamen tot wij langs een soort van vvv gingen. We hebben hem tien keer gezien.

Op de kao san road hebben we starbucks (een ijskoud drankje van mango sap) gedronken en meer van de stad gezien. Waaronder verschillende tempels. De bekendste was wat surat maar staat verder niet beschreven in onze boeken. Na wat rond te hebben gelopen, een sim kaart te hebben gekocht zijn we met een tuk tuk naar het hotel gegaan. Na wat beschermende kleding en deet gingen we naar kan san road en gingen we vega thais eten. Heerlijk! Morgen weer als het kan!

Dieuwke kocht haar eerste broek en eva liet zich afschepen voor 20 baht en kocht arm bandje. Na een wandeling terug naar huis en een getyped verhaal verder zijn we weer in het heden!

Tot snel! Liefs van ons!

Weer vandaag: 34 graden. Één bui.
Eva's site, waar we telkens (ongeveer of helemaal) dezelfde verhalen zullen schrijven is: evareist.wordpress.com

• 10 Juli 2009 - 16:03

Emma:

Goed om te zien, dat je goed bent aangekomen !! :D

• 10 Juli 2009 - 16:07

Leonie:

Mooizo dat jullie veilig aangekomen zijn, ik heb nog aan jullie gedacht woensdag.
    En haha Dieuwke, ja ik denk dat het kan dat je vaker Thais eet daar ;)
    Nou hou me op de hoogte he, echt super leuk!

P.S. Jullie hebben lekkere taart gemist vandaag ;)

• 10 Juli 2009 - 16:49

Wanda:

Leuk om van jullie te horen.
    Geniet maar lekker in deze vakantie.

Groetjes Rob en WAnda

• 11 Juli 2009 - 16:31

Reismaatje:

hee eva en dieuwke,
    leuk verhaal hoor, ik moest iig lachen.. ik heb mijn vrienden gevonden en we zitten nu in Singapore. is heel anders dan bangkok, maar wel gewoon warm natuurlijk. Veel plezier met jullie trip! :)